< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Amsterdam KNSM

Verkoopexpositie
i.s.m de Rabobank
03-02-2017 / 19-02-2017

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie organiseert in samenwerking met Rabobank Amsterdam een unieke verkoopexpositie, die 3 februari van start gaat bij de SBK-vestiging aan de KNSM-laan in Amsterdam. 

Ben je deelnemer van SBK dan is het mogelijk om 25% van de prijs te besteden met het collectietegoed.

test
Corneille
test
Eppe de Haan
test
Marjan Jaspers
test
Jantje Klop
test
Gijs van Noort & Marli Turion
test
Selwyn Senatori

Rabobank Amsterdam, vanaf 1995 bouwend aan een toonaangevende kunstcollectie van moderne en hedendaagse kunstenaars, stelt 50 kunstwerken beschikbaar voor het grotere publiek, waaronder zeefdrukken van onder andere Corneille en Herman Brood en een doek van Selwyn Senatori.

Met zeer toegankelijke prijzen vanaf € 200,- is dit een niet te missen kans voor kunstliefhebbers om een uniek kunstwerk aan te schaffen.

Vera Schoffelen, artistiek directeur SBK: ‘We zijn trots dat Rabobank Amsterdam SBK heeft benaderd om een deel van haar collectie te mogen aanbieden. Het past in de visie van de bank om kunst maximaal te willen ontsluiten voor het publiek en zo min mogelijk in opslag te hebben . SBK en Rabobank zijn blij dat sommige doeken straks weer bij een nieuwe eigenaar ‘boven de bank’ prijken. Zo onderschrijven wij de visie dat kunst voor een groot publiek toegankelijk moet zijn en blijven.
 

Open: din - vrij 10.00 - 18.00 uur
zat & zon 11.00 - 18.00 uur
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord