< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

PYG
 

Patricia Yasmine Graf werkt als freelance product en sieraden ontwerper in Aken. Ze studeerde in 2003 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. In 2005 richtte zij haar eigen designlabel op: PYG ® Tassen. Meubilair. Accessoires. Inmiddels worden haar producten wereldwijd verkocht.

Sinds 2011 doceert Patricia Yasmine Graf aan de FH Aachen - Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen, aan de Afdeling Werktuigkunde. Ze werkt momenteel aan een nieuwe collectie meubelen.

 

Jurgen Reichert - Lichtwesen

De lichtobjecten van Jurgen Reichert hebben een tactiele uitstraling. Jurgen Reichert: "Mijn bloemen moeten bewegen alsof de wind waait. Dit is met siliconen heel goed mogelijk, omdat het flexibel is. Niet alleen het materiaal maakt mijn objecten realistisch. De structuren zijn afgekeken van de natuur. Ik bestudeer originele bloemen of andere organismen van dichtbij. Zo kan ik b.v. de manier waarop de steel overloopt in de kelk tot in detail namaken. Ook zijn er structuren van organismen uit de zee in mijn werk terug te vinden. Mijn uiteindelijke ontwerpen berusten geheel op mijn eigen fantasie. Ik creëer nieuwe exemplaren. Als een soort wetenschapper geef ik ze ook Latijnse namen.

Alle exemplaren behoren tot de familie van de Lichtwezens. Ze bestaan uit licht, ze gloeien als het ware op van binnenuit als een gloeidraad. Met zo´n Lichtwezen in huis heb je er een huisgenoot bij, en pas als je ze een schemerig plekje geeft, zullen ze hun volle schoonheid prijsgeven."

 

Open: wo - vr 11.00-17.00 en zat 10.00-17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net