< terug naar het overzicht
Terug naar SBK Amsterdam KNSM

Nationale Kunstinruildag
05-11-2016 / 05-11-2016

Nu al een dag om in te lijsten.

Houd ’m vrij, de Nationale Kunstinruildag is veel meer dan iets moois voor aan de muur. Het is een dag voor iedereen die van kunst houdt, of gewoon blij wordt van gezelligheid. Een kunststof Boeddhabeeld, pluchen fotolijst of verkleurd schilderij? Het mag echt van alles zijn. Ruil je op deze dag je oude decoratie in, dan leen je een jaar lang echte kunst voor de helft van het geld. Een rustiek raamwerk, een stilleven met levendige vormen of een kek kleurenpalet: wat je smaak ook is, de Kunstuitleen heeft altijd wel iets in huis dat bij je past. 

Is er op jouw stijl geen peil te trekken? Experimenteer erop los. Lenen, omruilen, lenen. Daar hoef je niet eens diep voor in de buidel te tasten. Je kunt na de Nationale Kunstinruildag immers met 50% korting lenen. Zo ontdek je vanzelf een kunstwerk naar jouw smaak.

Niemand minder dan Douwe Bob is ambassadeur van de Nationale Kunstinruildag. Tijdens de dag op zaterdag 5 november komt hij van 10.00 - 11.30 bij SBK Amsterdam KNSM zelf iets ruilen. Wil je zien wat hij inlevert en ben je benieuwd welk kunstwerk hij uitkiest, of wil je hem een vraag stellen, kom dan zaterdagochtend zeker even langs! 

In dit filmpje vertelt hij waarom de rol van ambassadeur van de Kunstinruildag hem op het lijf is geschreven.

test
test
test
test
test
test
test
test

Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord