< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Een diamanten jubileum voor Stichting Beeldende Kunst betekent 60 jaar kunstenaars die er werken en/of hebben gewerkt, een traditie die is begonnen met Pieter Kooistra en die tot op de dag van vandaag nog steeds in ere wordt gehouden. Van Jon Eiselin die al een geruime tijd werkzaam is tot Sjors van Gelderen die recent in de vestiging in Dordrecht is begonnen.  Kunstenaars en SBK hebben een nauwe band. Zo brengen zij ervaring en kennis mee en kunnen haarfijn vragen over materiaal, keuze en stijl beantwoorden.

In alle disciplines is werk vertegenwoordigd, van fotografie, tekeningen tot schilderijen en beeldhouwwerken. Abstract of  figuratief het geeft zo eveneens een mooi overzicht van wat er allemaal te zien is in de vaste collectie van de SBK.   

Aan deze tentoonstelling doen mee:  Caro Bensca, Erik de Bree, Mark Cohen, Nada van Dalen, Fleurien Dingemans, Jon Eiselin, Augusto Forti, Sjors van Gelderen, Thijs van de Gevel, Suzanne Glerum, Janneke van Gorp, Tije de Jong, Ton de Kroon, Joost Krijnen, Sandra Kruisbrink, Irene Kunst, George Maas, Hans Muller, Eric de Nie, Gertie van Nuenen, Ben Oldenhof, Rombout Oomen, Elma Oosterhoff, Hans Picard, Louis van Poeteren, Jan van der Pol, Gerard Polhuis, Edith Sont, Conny Spuybroek, Ilene Themen, Rene Tosari, Stella Veldkamp en Michiel van der Zanden.

 

Open: wo-vrij 11.00-18.00 Za+zo 12.00 -17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net