< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

Bereikbaarheid:

 

Met de auto

Let op. Hoewel wij open zijn, is het KNSM-eiland niet of alleen met een speciale doorlaatpas voor bewoners toegankelijk voor auto’s. We zijn wel te bereiken met de fiets of lopend. Er komen langs de kades speciale looproutes ingericht voor bezoekers. Kunstwerken lenen en/of terugbrengen aan de KNSM-laan met de auto is tijdens SAIL dus niet mogelijk. Wel mogelijk en een leuk avontuur is een mooie wandeling maken naar de KNSM-laan langs de kade om zo alle voorbij varende boten te bewonderen en dit te combineren met een bezoek aan onze vestiging en wie weet, alvast een mooi nautisch werkje uit de tentoonstelling te reserveren. Onze vestiging in Noord aan de Asterweg 1a is wel gewoon bereikbaar met de auto. 

 

Met openbaar vervoer                                                                                                                                           

Tram 10 rijdt tot aan het Tropen Instituut, vanuit hier zijn we lopend bereikbaar. Bus 65 en 48 rijden tijdens SAIL niet op Java- en KNSM-eiland. De pontjes blijven tijdens SAIL in de vaart. Er komt een extra pontverbinding voor bezoekers van de Overkant (Noord) naar de Kop van Java, let op dit is eenrichtingsverkeer. 

 

Voor meer informatie over de bereikbaarheid en actuele reisinformatie adviseren we om regelmatig te kijken op www.gvb.nlwww.amsterdam.nl/sail  en www.sail.nl

 

Open: op afspraak
wo-vrij 11.00-18.00 Za+zo 12.00 -17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net