< terug naar het overzicht
Geen werk gevonden.

ZomerExpo is een unieke collectie hedendaagse kunst en de grootste tentoonstelling in een museum, samengesteld door open inschrijving. Het jaarlijkse evenement is een fantastische barometer van wisselende artistieke smaken. Iedereen kan mee doen. 50 verschillende juryleden kiezen 275 werken voor de tentoonstelling ‘WOEST’ in het Gemeentemuseum Den Haag, van 11 juli t/m 20 september 2015. (Lees meer over de ZomerExpo)

http://oi60.tinypic.com/vht7cl.jpg

ZomerExpo presenteert Salon des Refusés

Met de Salons grijpt ZomerExpo terug op de allereerste Salon des Refusés, die in 1863 in Parijs plaatsvond. Werken van Manet, Whistler en Cézanne werden in die tijd niet toegelaten tot de prestigieuze Salon des Indépendents. De Salon des Refusés ontwikkelde zich van alternatief tot een instituut. De geweigerde werken van toen hangen in de meest prominente musea van nu.
De alternatieve tentoonstellingen worden op drie verschillende locaties gehouden, parrallel aan de finale tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag. De keuze voor de Salons vindt tevens tijdens de voorrondes plaats. Deelnemers worden hierover ter plekke geïnformeerd. Dit jaar zijn de Salons in Amsterdam bij SBK Amsterdam KNSM en Breda bij SBK Breda.

 

Open: op afspraak
do en vr 11.30-17.30 en zat 12.00-17.00
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net