Thuis bezorgen

 

Je kunt het kunstwerk(en) dat je leent zelf mee naar huis nemen of gebruik maken van onze bezorgservice. 

De kosten voor het bezorgen en/of halen van één of meer kunstwerken in Amsterdam, Breda of Dordrecht zijn € 20,- (incl. btw). 

Voor het bezorgen en/of halen van één of meer kunstwerken buiten deze steden, berekenen wij € 1,00 per kilometer (retour), vanuit de vestiging waar kunst geleend wordt. In Amsterdam wordt de afstand berekend vanuit SBK Noord Asterweg.   

Ook kun je kunst uit de online catalogus thuis laten bezorgen. 

Een transportafspraak kan gemaakt worden bij een van de vestigingen of per mail of telefonisch via SBK Amsterdam Noord, (020) 632 54 92. 

 

 

 

Ophangservice


Maak het je gemakkelijk: jij bepaalt waar het kunstwerk moet hangen, wij hangen het voor je op! 

Het kunstwerk is uitgezocht en je hebt een mooie plek in gedachten waar het komt te hangen. Maar nu moet het nog worden opgehangen. Op welke manier kan dit het beste en op welke hoogte? Zonde om in de muur een spijker te slaan om er bij een volgend kunstwerk achter te komen dat de spijker te hoog of te laag zit. Een degelijk ophangsysteem is dan een goede start om optimaal van je kunstwerk te genieten. Om je kunstwerk op te hangen, kun je de ophangrail aan de wand bevestigen met bijvoorbeeld het gepatenteerde STAS-schilderij ophangsysteem. Maar er zijn ook systemen met plafondbevestiging. 

Wil je graag een ophangrail of toch liever een haakje direct in de muur, maar wil je deze liever niet zelf aanbrengen? Dan kun je dit door ons laten monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, zodat wij je een goed advies kunnen geven. 

Montage is € 30,- per half uur (excl. btw). 
 

Maak het je gemakkelijk: Jij zegt waar het kunstwerk moet hangen, wij hangen het voor je op! 
 
 
 
Het kunstwerk is uitgezocht en je hebt een mooie plek in gedachten waar het komt te hangen. 
 
Maar nu moet het nog worden opgehangen. Op welke manier kan dit het beste en op welke hoogte? Zonde om in de muur een spijker te slaan om er bij een volgend kunstwerk achter te komen dat de spijker te hoog of te laag zit.  
 
Een degelijk ophangsysteem is dan een goede start om optimaal van je kunstwerk te genieten. Om je kunstwerk op te hangen, kun je de ophangrail aan de wand bevestigen met bijvoorbeeld het gepatenteerde STAS-schilderij ophangsysteem. Maar er zijn ook systemen met plafondbevestiging. 
 
Wil je graag een ophangrail of toch liever een haakje direct in de muur, maar wil je deze liever niet zelf aanbrengen? Dan kun je dit door ons laten monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, zodat wij je een goed advies kunnen geven 
 
Montage is € 30,- per half uur (excl. btw).  
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net