Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Gratis éxtra kunstwerk!

30/11/2022

Met de feestdagen voor de deur, trakteren wij onze leden graag op een cadeautje. Ben je klant van SBK? Dan mag je 4 maanden een gratis éxtra kunstwerk naar keuze lenen. Het betreft het lenen van een kunstwerk bovenop het aantal reeds geleende kunstwerken. 

Of het nu een foto, beeld of schilderij is, alles is mogelijk! Ook wat betreft de afmeting, prijs of het materiaal, de keuze is aan jou. Dit is dé kans om dat kostbare beeld uit te proberen, een leuk kunstwerkje op die niet voor de hand liggende plek te hangen óf juist een keer te gaan voor groot formaat. In dat geval tippen we je graag alvast de uitleenexpositie ‘Groot’ met, zoals de titel al onthult, in de hoofdrol grote schilderijen en beelden. De expositie ‘Groot’ opent vanaf 10 december bij SBK Amsterdam KNSM.

Ben je niet op zoek naar een groot werk en kun je niet wachten, kom dan snel langs bij een van onze vestigingen om dat extra gratis kunstwerk uit te kiezen óf neem een kijkje in onze online collectie.

Ook voor nieuwe klanten!

Ben je nog geen klant bij ons? Niet getreurd: nieuwe klanten kunnen, wanneer zij zich inschrijven binnen de actieperiode, 4 maanden lang een kunstwerk lenen voor slechts € 5,50 per maand, ongeacht de waarde van het kunstwerk.

De actie loopt vanaf heden tot 31 december. Je kunt dus tot die datum als klant van SBK een extra kunstwerk uitzoeken en deze 4 maanden gratis lenen of wanneer je klant wordt 4 maanden lang een kunstwerk naar keuze lenen voor slechts € 5,50 per maand.