kunstuitleen collectie galerie collectie

Galerie collectie


In deze catalogus staan kunstwerken uit de Galerie-collectie. Je kunt de kunstwerken direct reserveren. 

Klanten van SBK die tijdens het lenen een collectietegoed hebben opgebouwd, kunnen bij aankoop van een kunstwerk uit een van de galeries 25% van het aankoopbedrag voldoen met collectietegoed. Kunstwerken uit de SBK-collectie kunnen volledig met collectietegoed worden gekocht.


Bekijk ook onze kunstuitleen collectie.

 
Zo werkt het ↓


In deze catalogus kun je zoeken op verschillende categorieën. Je kunt de kunstwerken direct reserveren. Wanneer het werk bij de door jouw gewenste vestiging arriveert, ontvang je van ons bericht en kun je het vrijblijvend komen bekijken. Je kunt een kunstwerk direct mee naar huis nemen of thuis laten bezorgen.

Meer kunst zien? Bezoek dan één van onze vestigingen in Amsterdam, Breda of Dordrecht. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek kunstwerk, bijvoorbeeld met een bepaald onderwerp of kleur of van een bepaalde kunstenaar, dan helpen wij je graag verder. Mail je vraag naar amsterdamknsm@sbk.nl of bel met één van onze vestigingen.

SBK Kunstuitleen & Galerie


SBK heeft een kunstuitleen - en galerietak waar verschillende huurtarieven worden gehanteerd. 

De kunstwerken uit de galeriecollectie heeft SBK in consignatie en niet, zoals de kunstuitleencollectie, in eigendom. SBK biedt klanten die tijdens het lenen van kunst een collectietegoed hebben opgebouwd, de mogelijkheid om bij aankoop van een kunstwerk uit een SBK-galerie, 25% van het aankoopbedrag te voldoen met collectietegoed. 

Ook hanteert SBK een renteloos afbetalingssysteem, waarbij, net als bij de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds, na een aanbetaling van 10%, het kunstwerk in maximaal 36 maanden, met een minimum van €50,- per maand, renteloos kan worden afbetaald. Zo wil SBK het voor iedereen mogelijk maken om kunst te kunnen kopen.

Kunst huren via de SBK-galeries 

Voor het huren van een kunstwerk bij één van de SBK-galeries betaal je een maandelijkse huurprijs van 2% van de waarde van het kunstwerk. Als je een kunstwerk via de galerie huurt en je binnen zes maanden beslist om het kunstwerk te kopen, dan wordt de tot dan toe betaalde huur in mindering gebracht op de verkoopprijs. Wil je het kunstwerk langer wil blijven huren dan zes maanden, dan wordt bij aankoop 10% in mindering gebracht op de verkoopprijs.

De minimale huurtermijn van kunstwerken uit het galeriesegment is zes maanden met de mogelijkheid deze stilzwijgend te verlengen met nog eens zes maanden. Daarna geldt een opzegtermijn van één maand.

Hoe lang moet ik wachten op een kunstwerk?

Als je een kunstwerk reserveert via de online catalogus, moet je rekening houden met een wachttijd van één tot drie weken omdat de kunstwerken verspreid staan over de verschillende locaties in Nederland. Natuurlijk doen we ons best om de kunstwerken zo snel mogelijk bij de door jouw gewenste vestiging te krijgen. Zodra het kunstwerk(en) er is, ontvang je een bericht en kun je het komen bekijken.  

Om de dynamiek in de collectie hoog te houden, vragen wij om in principe maximaal twee kunstwerken per sessie te reserveren.
 

De maandelijkse huurprijs te betalen door de klant bedraagt voor de particuliere klanten 2% inclusief btw, en aan zakelijke klanten 2% exclusief btw, van de waarde van het kunstwerk. Er wordt door de klant niet gespaard.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net