Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Ton Zwerver

Ton Zwerver (1951) is een veelzijdige kunstenaar die zich bezighoudt met beeldhouwen, fotografie en performances. Net als avant-garde kunstenaars zoals Freitag-Loringhoven en Duchamp, heeft Zwerver een fascinatie voor alledaagse voorwerpen, die hij transformeert tot sculpturale werken. Hij ontleedt de gebruikelijke functie van deze voorwerpen en geeft ze een nieuwe betekenis.

Ton Zwerver

210793 sculpt vh mon esparbe 2

[ AMS-724017 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
106 x 84 cm
Alleen te leen

Lenen zonder sparen: €50,00 p/m
Lenen met sparen: €58,00 p/m (waarvan sparen: €36,00 p/m)

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.