Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Tineke Adamse

Tineke Adamse, geboren op 5 mei 1922 in Zwartewaal als dochter van de gerenommeerde schilder Marinus Adamse, heeft haar artistieke sporen verdiend als beeldend kunstenaar, schilder, en tekenaar. Haar opleiding genoot ze aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam.

Werkzaam in verschillende steden, waaronder Dordrecht, Amsterdam, Rotterdam, en Moordrecht, heeft Tineke Adamse zich gekwalificeerd als aquarellist, schilder, tekenaar, pentekenaar, en pastellist. Haar oeuvre omvat voornamelijk portretten, met een bijzondere focus op kinderportretten.

Tineke is lid geweest van het Teekengenootschap Pictura in Dordrecht en de vereniging Burgvliet in Gouda. Haar kunstenaarschap is verder gekarakteriseerd door het gebruik van diverse materialen, waaronder pastel en aquarel, en technieken zoals pentekenen. Ze heeft zich toegelegd op het vastleggen van de intrinsieke schoonheid van kinderportretten, waarbij haar werken getuigen van vakmanschap en gevoeligheid.

Tineke Adamse

Kindje in kinderstoel '79

[ AMS-010002 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
62 x 43 cm
Te koop en te leen

Prijs: €724,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.