Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Robert Abeling

rtfbidisansideffonttblfnil

dltrpartx1clang1043fs18 Robert Abeling , of ook wel Rob Abeling, laat zich leiden door zijn uitzicht als bron van inspiratie. In zijn werken vertaalt hij zijn verwondering over de wereld in een unieke beeldtaal van structuur en licht.

Hij beschouwt de wereld als een eindeloze dialoog tussen elementen, waarbij onverstaanbare maar dreigende gedichten worden gefluisterd.

Zijn werk vangt adembenemende momenten van schoonheid, vitaliteit en onzekerheid in een wervelende stroom van beelden, vergelijkbaar met een concert van over elkaar tuimelende indrukken.

Robert Abeling

Zonder titel ii '85

[ AMS-A46003 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
60 x 40 cm
Te koop en te leen

Prijs: €192,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.