Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Rene Tosari

René Tosari was tot 1990 actief in Suriname. In 1983 richtte hij het Waka Tjopu-kunstenaarscollectief op. Hij wordt gezien als een van Surinames belangrijkste grafische kunstenaars. Zijn werk was in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw politiek geëngageerd. Hij haalde directe inspiratie uit zijn maatschappelijke bewogenheid, vaak beïnvloed door het sociaal-realisme.

Daarnaast maakt hij meer indirect en symbolisch werk, en wordt zijn stijl vrijer, complexer en fantasierijker. Zijn schilderijen kenmerken zich door een zelf ontwikkelde techniek, waarbij hij acryl- en olieverf in natte lagen over elkaar aanbrengt. Vanaf 1990 werd Nederland zijn thuisbasis, maar verbleef hij regelmatig in Suriname. Sinds 2013 is hij weer woonachtig en werkzaam in Suriname.

Rene Tosari

Zonder titel

[ AMS-DC5040 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
73 x 83 cm
Te koop en te leen

Prijs: €750,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.