Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

L.M. Asbeek Brusse

Lucile Marjolein, kortweg "Marjo", Asbeek Brusse was een kunstenaar, geboren in Oost-Java in 1930. In het jaar 1946 verhuisde ze met haar familie naar Nederland, waar ze zich in Haarlem vestigde. De overgang van de Nederlands-Indische cultuur naar de Nederlandse samenleving heeft invloed gehad op haar kunst, wat tot uiting komt in haar pasteltekeningen en collages. Haar werk kenmerkt zich door zachte kleuren en een losse, spontane stijl van tekenen.

L.M. Asbeek Brusse

Insect 1986

[ AMS-N24001 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
83 x 63 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.495,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.