Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Joost ten Hengel

Joost ten Hengel is een Nederlandse kunstenaar, geboren in 1953 in Rotterdam. Zijn artistieke oeuvre wordt gekenmerkt door een diepgaande verkenning van beelden, waarbij hij zich richt op de aspecten ruimte, licht, structuur en stijl. Ten Hengel is een verteller in beelden; zijn scènes roepen verhalen op die de toeschouwer uitnodigen om een diepere betekenis te ontdekken.

Ten Hengel volgde zijn artistieke opleiding aan de Arnhem Academie voor de Kunsten (nu ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten) van 1972 tot 1976. Daarna vervolgde hij zijn studie aan de Tilburg Academie voor Beeldende Vorming, waar hij van 1979 tot 1981 studeerde.

Joost ten Hengel

Zonder titel 2000

[ AMS-GT3008 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
73 x 83 cm
Te koop en te leen

Prijs: €772,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.