Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Jan van Asbeck

Jan van Asbeck onderscheidt zich als kunstenaar door zijn speelse benadering van het kunstenaarschap. Hij geeft zichzelf opdrachten en voert deze met creatieve vrijheid uit, een voorrecht dat hij als vrije kunstenaar koestert. Hij geeft zichzelf uitdagingen zoals "One Touch Painting," waarbij hij slechts één keer het doek mag raken om samenhangende beelden te creëren.

Van Asbeck put inspiratie uit het stedelijke visuele landschap, beïnvloed door massamedia en reproductietechnieken. Wat opvalt aan zijn schilderijen, is de manier waarop hij schildert. Eerst brengt hij een doorzichtige laag verf aan en daarna een dekkende laag. Uit die tweede laag laat hij vormen oprijzen, als objecten of figuren. Het is alsof hij speelt met de ruimte op het doek.

Jan van Asbeck

Zonder titel

[ AMS-MF0001 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
70 x 50 cm
Te koop en te leen

Prijs: €300,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.