Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Jan te Wierik

Jan te Wierik (1954 - 2002) gebruikte verschillende materialen voor zijn schilderijen. Hij maakte vooral gebruik van heldere kleuren en rustige achtergronden. Op veel van zijn schilderijen staan twee figuren: soms mensen, soms dieren. Deze figuren laten intense emoties zien, zoals blijdschap of verdriet. Soms lijken ze wel met elkaar te praten, soms zijn ze juist heel alleen.

Te Wierik begon meestal zonder een plan met het maken van zijn werk . Naast schilderen was hij ook bezig met andere vormen van kunst. Hij was bijvoorbeeld een illustrator, en maakte tekeningen voor boeken of tijdschriften. Ook was hij muzikant, dichter en schrijver.

Jan te Wierik

Zonder titel (b)

[ AMS-M38092 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
90 x 75 cm
Alleen te leen

Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.