Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Jacques van Alphen

Jacques van Alphen, geboren in 1946 te Amsterdam , is een kunstenaar met een fascinatie voor taal en beeld. Hij begon als hoofdredacteur van het tijdschrift Gazet en werkte voor Kunstbeeld. In de jaren negentig schilderde hij abstracte tekens en vormen die verband hielden met belangrijke ideeën uit de moderne westerse cultuur.

Na zijn studie aan de Vrije Academie in Den Haag in de late jaren '60, heeft Van Alphen zijn kunst ontwikkeld. Zijn bijdragen aan de kunstwereld werden beloond met de Boom Klassiek Citaten Prijs voor de filosofie en de Jeanne Oosting Prijs in 1984.

Wat opvalt, is zijn latere overstap naar meer herkenbare onderwerpen, waarin hij vooral figuratief werkt. Zijn kunst vertelt het verhaal van een boeiende reis, doordrenkt met de kracht van taal en verrijkt met expressieve beelden. Jacques van Alphen is een kunstenaar wiens werk zowel toegankelijk als diepgaand is.

Jacques van Alphen

Question painting 2000-2002

[ AMS-600062 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
40 x 30 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.112,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.