Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Henk Zomer

Henk Zomer (1934) wordt beschouwd als een prominent figuur binnen het naoorlogse expressionisme. In zijn kenmerkende emotionele stijl schildert hij uitgebreide verhalende series, waarin hij verhalen uit de bijbel of de mythologie op een eigenzinnige manier interpreteert.

Deze verhalen draaien vaak om thema's als leven, dood en geweld. Zijn creatieve proces vereist de aanwezigheid van deze verhalen, waarbij het landschap vaak verrassend genoeg als de 'hoofdrolspeler' naar voren komt.

Daarnaast legt hij onbevolkte landschappen vast die hij tijdens zijn reizen naar afgelegen plekken zoals IJsland heeft gezien, zowel in aquarel als tekening.

Henk Zomer

L&M Majnun en zijn vrienden 2006

[ AMS-W78116 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
140 x 160 cm
Te koop en te leen

Prijs: €3.707,00
Lenen zonder sparen: €50,00 p/m
Lenen met sparen: €58,00 p/m (waarvan sparen: €36,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.