Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Harry Agema

Harry Agema is een veelzijdige kunstenaar die zich begeeft op het terrein van grafiek, keramiek, schilderkunst, beeldhouwen, tekenen, en sieraden maken. Zijn artistieke reis begon na een opleiding aan de VL-VU Amsterdam/Diemen, waar hij als docent beeldend afstudeerde, maar al snel koos voor een carrière als kunstenaar. In zijn 2D-werken, ademt Agema inspiratie in uit zijn ademhaling, hartslag, handlijnen, handen, en chromosoomstructuur (x, y). Zijn keramische werken, vaak in porselein en steengoedklei, kenmerken zich door experimentele, speelse vormen.

Harry Agema

Handlijn comp. iii

[ AMS-037002 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Grafiek
51 x 41 cm
Te koop en te leen

Prijs: €163,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.