Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Dominique Zinkpe

Dominique Zinkpe, geboren in 1969 in Cotonou, Benin, is een hedendaagse Afrikaanse kunstenaar die bekend staat om zijn veelzijdige werk. Zinkpe is autodidact. In 1993 had hij zijn eerste tentoonstelling in het Chinese Cultureel Centrum in Cotonou. Hij is gespecialiseerd in plastische schrijfkunst en werkt met diverse media zoals installaties, tekeningen, schilderijen, sculpturen en video's.

Zijn werk, geïnspireerd door zijn omgeving, confronteert vaak en kan provocerend zijn. Zinkpe's schilderijen, met hun eigen stijl die intiem en krachtig is, tonen protagonisten die balanceren tussen mens en dier en spelen met thema's als macht, vermomming en seks.

Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Prijs voor Jong Afrikaans Talent in 1993 en de Prijs van de West-Afrikaanse Economische en Monetaire Unie (UEMOA) in 2002 voor zijn installatie "Malgie Tout" tijdens de Dakar Biënnale.

Dominique Zinkpe

Fofo John

[ AMS-GE8003 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Ruimtelijk
170 x 75 cm
Te koop en te leen

Prijs: €2.941,00
Lenen zonder sparen: €37,50 p/m
Lenen met sparen: €43,50 p/m (waarvan sparen: €27,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.