Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Arhan Günermengi

Arhan G'fcnermengi, geboren in 1947 in Bandirma, Turkije, is een Nederlandse schilder. Na zijn opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam (1969-1974), ontwikkelde hij een sterke focus op landschappen en portretten. Zijn kunst kenmerkt zich door levendige kleuren en expressieve vormen, waarin zijn verbinding met de natuur en menselijke emotie duidelijk naar voren komt.

Arhan Günermengi

Zonder titel 1998

[ AMS-Y03046 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
31 x 81 cm
Te koop en te leen

Prijs: €957,00
Lenen zonder sparen: €12,50 p/m
Lenen met sparen: €14,50 p/m (waarvan sparen: €9,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.