Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Apfab

ApFab, het kunstenaarsduo bestaande uit Albert Westerhoff en Fabian de Boer, vormt als het ware één kunstenaar met een bijzondere tweeledige persoonlijkheid. Dit dynamische team staat bekend om zijn opvallende kunstinstallaties en collages, die vaak draaien om het thema van auteursrecht.

ApFab brengt een mix van creativiteit en originaliteit in hun kunstwerken. Hun installaties reflecteren vaak op auteursrechtelijke kwesties, terwijl hun Zaps, collages gemaakt van webafbeeldingen, een visuele explosie van ideeën vormen.

Apfab

Ap: zap 12

[ AMS-IB6017 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Fotografie
30 x 42 cm
Te koop en te leen

Prijs: €249,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.