Geef kunst kado met

de SBK Kunstbon 

 


 

Wil je ook een echt uniek cadeau geven?

Wil je iemand verrassen met een écht origineel en persoonlijk cadeau? Met de SBK Kunstbon geef je iemand toegang tot de grootste collectie hedendaagse kunst van Nederland. Met 65 jaar ervaring en 30.000 unieke werken op voorraad durven we best te zeggen: we weten waar we het over hebben. 

Een SBK Kunstbon is leuk om te geven aan bijvoorbeeld iemand die net is verhuisd of afgestudeerd of als relatiegeschenk, verjaardags- of trouwcadeau óf voor moederdag.  Kunst lenen, sparen, kopen!

Al vanaf € 30,- of elk willekeurig hoger bedrag, kun je iemand blij maken met een SBK Kunstbon. De kunstbon is te gebruiken als abonnement bij de kunstuitleen of als (aan)betaling voor een kunstaankoop. De bon is twee jaar geldig en inwisselbaar bij elke vestiging.Koop hem direct online  

Je kunt de kunstbon kopen bij een van onze vestigingen of online via onderstaand formulier. De e-Kunstbon ontvang je na bestelling binnen een paar seconden in je mailbox; hét perfecte last minute geschenk!

Wil je liever een feestelijk verpakte kunstbon per post ontvangen? Zodra je betaling binnen is, krijg je de kunstbon binnen twee werkdagen thuisgestuurd.
 

Al vanaf 30 euro – of elk willekeurig hoger bedrag – kunt u iemand verrassen met een feestelijk verpakte Kunstbon van SBK Kunstuitleen. De Kunstbon is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement. De kunstbon 
is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement. Een mooi kado voor bijvoorbeeld mensen die net zijn verhuist, afgestudeerd of getrouwd of als relatiegeschenk. 
U kunt de kunstbon kopen bij een van de vestigingen of online.
        
      
        

Wil je een kunstbon met collectietegoed kopen, stuur dan een mail naar contact@sbk.nl met daarin je naam, adres, klantnummer (indien bekend), het bedrag(en) waarmee je een kunstbon(nen) wil kopen en de naam van de ontvanger(s). Mocht je nog vragen hebben, bijvoorbeeld over de hoogte van je collectietegoed, dan kun je altijd even bellen, (020) 632 54 92.

Selecteer je kunstbon

iDeal
* verplichte velden
De door jouw verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor
intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2021 SBK design by manoverboord
femdom-scat.com
femdom-mania.net