Laat je door kunst verrassen met VYOO


Kunst geeft kleur, kunst maakt dat je de wereld anders bekijkt en kunst maakt zelfs gelukkig. Echt waar. En dus vinden wij dat iedereen, rijk en arm, jong en oud, kunst moet kunnen ervaren. Zonder daarvoor in de rij te staan voor het museum, maar gewoon thuis. Laagdrempelig en betaalbaar. En toch van hoogwaardige kwaliteit, altijd gekozen door mensen met kijk en sowieso verrassend. Daarom lanceren wij samen met Jungle Minds het initiatief VYOO.  Nieuwsgierig? Ga nu meteen naar VYOO.nl of lees verder.
 

VYOO Krijg de Kunst: Homepage sign up.


Sommige dingen hebben tijd nodig. Zoals er achter komen wat je mooi vindt. VYOO is er voor kunst-starters: mensen die net een eerste (of tweede) huis hebben, nog geen kunst kopen en op zaterdag iets anders doen dan een kunstuitleen binnenwandelen. Niet omdat ze dat niet willen, maar omdat kunst kiezen of kopen nogal overweldigend voelt. Iets dat niet voor hen is weggelegd.
 

 

Kunst proeven in je eigen tijd

VYOO brengt kunst naar je toe en verrast je iedere drie maanden met een speciaal voor jou geselecteerd topstuk uit de collectie. Je kiest dus niet zelf, want dat doen wij op basis van jouw voorkeuren voor je. Zo ontwikkel je als kunst-starter je smaak, zonder dat je de deur uit hoeft. Sterker: het werk komt gewoon lekker een tijdje bij je thuis zodat je er rustig aan kunt wennen. Dat is dus kunstuitleen, maar dan net even een stapje verder.  
 
Bij VYOO ervaar je thuis aan de muur. Krijg de Kunst


Het werk komt gewoon lekker een tijdje bij je thuis

Kunstuitleen voor de Deliveroo-generatie

Eten, muziek en taxi’s doen we vandaag allemaal ‘on demand’. VYOO brengt datzelfde gemak voor kunst. Je zit nergens aan vast, want de kunst is te leen en je abonnement kun je altijd opzeggen. Maar we bezorgen het wel gewoon bij jou thuis en we hangen het ook nog even netjes op. Speciaal voor Kunstuitleen voor de Deliveroo-generatie, een jongere doelgroep die graag in aanraking komt met kunst maar niet wil kopen, niet weet wat te kiezen, niet wil vastzitten en vooral geen gedoe wil.

 
VYOO: Krijg de Kunst bij jouw aan de deur
 
Kunst geeft kleur, kunst maakt dat je de wereld anders bekijkt en kunst maakt zelfs gelukkig. Echt waar. En dus vinden wij dat iedereen, rijk en arm, jong en oud, kunst moet kunnen ervaren. Zonder daarvoor in de rij te staan voor het museum, maar gewoon thuis. Laagdrempelig en betaalbaar. En toch van hoogwaardige kwaliteit, altijd gekozen door mensen met kijk en sowieso verrassend. Daarom lanceren wij VYOO.

Vyoo brengt kunst naar je toe
 

Met SBK’s gigantische collectie unieke werken

VYOO is een initiatief van Jungle Minds en Stichting Beeldende Kunst. De SBK werd 60 jaar geleden opgericht met de missie kunst zo toegankelijk mogelijk te maken. Met haar collectie van ruim 30.000 unieke werken is het de grootste kunstuitleen van Nederland. SBK stelt haar collectie, haar kennis en logistieke operatie in dienst van VYOO. Jungle Minds neemt het ontwerp en invulling van de hele gebruikservaring voor haar rekening. En samen zorgen we voor de selectie van de juiste kunstwerken voor VYOO.

VYOO Krijg de Kunst: onze collectie bestaat uit speciaal geselecteerde unieke werken van Stichting Beeldende Kunst

 
Meedoen? Kan!
VYOO is nog volop in ontwikkeling maar wel live in een lokale ‘beta’. Dus woon je in Amsterdam en wil je je elke drie maanden verrassende kunst in je huis? Schrijf je in op VYOO.nl en met een beetje mazzel wordt je geselecteerd voor de testgroep.
 
VYOO | Krijg de Kunst
 
Artikel PAROOL 20-6-2018
Schrijf je hier in
voor onze digitale nieuwsbrief.
@deelnemer: is jouw e-mailadres al bekend bij ons?
CONTACT
Tel: +31 (0)20 632 54 92
Copyright © 2019 SBK design by manoverboord