Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

66 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

Expositie Sophie Walraven

De schilderijen van Sophie Walraven ogen jong, helder en kleurrijk. Het zijn ongecompliceerde schilderijen die prettig zijn om naar te kijken, of het nu gaat om de mok boven een tafel, de Spaanse keuken of een bosje tulpen. Bekijk de expositie van 5 maart t/m 16 april!

Openingsexpositie SBK Breda

Op zondag 19 maart van 13.00 tot 16.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe locatie van SBK Breda, met om 14.00 uur een openingswoord van Dingeman Kuilman, directeur van het Stedelijk Museum Breda.

'The best of Işık Tüzüner'

In het oeuvre van Işık Tüzüner spreekt een stralende, onstuitbare scheppingsdrift. In de wereld van de kunst neemt zij een bijzondere plaats in. Vanaf 23 maart is haar werk bij SBK KNSM te zien!

RALF OF ROB

Wie neem je mee naar huis? SBK Dordrecht stelt dit jaar het werk van 6 Dordtse kunstenaars tentoon in de 3-delige serie ‘Wie neem je mee naar huis?’. Op 17 februari opent de duo-expositie met Ralf Kokke en Rob Vis. Een deel van de kunstwerken wordt opgenomen in de collectie, zodat iedereen ze kan lenen en mee naar huis kan nemen.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen