Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

68 jaar
toonaangevend in kunst

10.000+
NL-huishoudens van kunst voorzien

25.000
unieke kunstwerken in de collectie

Uitgelicht

José Maria Capricorne bij SBK Breda

Verken de boeiende reis door de kunstwerken van José Maria Capricorne bij SBK Breda. Bij SBK Breda vind je een aanvullende, complementaire expositie van verschillende schilderijen uit zijn omvangrijke oeuvre, naast de tentoonstelling in het Stedelijk Museum Breda.

Mini-expositie 'Tiny Treasures'

Onze mini-expositie, 'Tiny Treasures', brengt de feestdagen tot leven doordat we een hele ruimte vullen met cadeautjes! Van 14 november t/m 31 december vind je in deze expositie betaalbare, kleine kunstwerken die allemaal te koop zijn voor € 350,- of minder. Ideaal als kerstcadeau!

Expositie LOBI | George Struikelblok bij Galerie 23

Na twee jaar is George Struikelblok terug met een nieuwe expositie. Van 12 november t/m 30 december is de expositie ‘LOBI’ van George Struikelblok te zien bij Galerie 23 Hedendaagse Afrikaanse Kunst in Amsterdam.

SBK binnenkort op bezoek bij Stedelijk Museum Breda

Vanaf 18 december is SBK op bezoek bij Stedelijk Museum Breda. In samenwerking met Stedelijk Museum Breda is SBK een nieuw initiatief gestart: presentaties uit de SBK-collectie in het museum, waarbij telkens wisselende kunstenaars in de schijnwerpers komen te staan.

Een gevarieerde kunstcollectie

Spaar ongemerkt een kunstwerk bij elkaar

Gratis kunstadvies

Onbeperkt kunstwerken wisselen