Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

SBK Amsterdam Sloterdijk (Definitief gesloten)

Kunstuitleen

Onze nieuwste locatie, SBK Amsterdam Sloterdijk, is ontzettend groot van opzet! Sinds 2021 vind je hier voor 600 vierkante meter aan kunst, waardoor je uren kunt struinen tussen de kunstwerken van SBK Sloterdijk. En lukt het je toch niet om een geschikt werk te vinden? Geen probleem! Het is mogelijk om vanuit onze andere locaties elk gewenst kunstwerk naar Sloterdijk te laten komen.

Bij SBK Sloterdijk vind je allerlei soorten kunstwerken, van opkomende jonge kunstenaars tot gevestigde grote namen. Kunstwerken van groot en klein formaat, ruimtelijk en 2D werk, en bij elk werk een verhaal of bijzondere betekenis.

SBK Sloterdijk is gemakkelijk te bereiken: station Sloterdijk zit om de hoek en voor de deur kun je altijd gratis parkeren! Tussen alle grote kantoorpanden in heeft SBK Sloterdijk een urbane uitstraling, maar binnen is er een persoonlijke setting waarin de enthousiaste SBK medewerkers je goed kunnen helpen.

KNSM-laan 307-309, 1019 LE Amsterdam

Vanaf heden is SBK locatie Sloterdijk definitief gesloten vanwege een herbestemming van het pand aan de Gatwickstraat. De vestiging is samengevoegd met SBK locatie KNSM. Klanten van Sloterdijk kunnen vanaf heden bij onze locatie aan de KNSM-laan 307-309 in Amsterdam terecht voor het omruilen, terugbrengen en bekijken van kunstwerken. Goed om te weten: op zondag parkeer je hier de auto gratis voor de deur!